Generelle betingelser og personvern

 

Generelle betingelser

Bestilling
Ved reisens bestilling betales et forskudd på kr 2 000 per person. Vi anbefaler sterkt å tegne en avbestillingsforsikring. 

Priser
Prisene baserer seg på gjeldende valutakurser per 25.9.2018.  Hvis valutakursen eller annet endrer seg vesentlig fra denne dato forbeholder Provencetur seg retten til å endre prisene. Hvis prisøkning utgjør 15 prosent eller mer av reisens pris, har den reisende rett til å avbestille reisen og få refundert innbetalt beløp. Sluttfaktura for reisen skal betales 30 dager før avreise. Hvis betaling ikke er mottatt innen denne fristen, kan reisen betraktes som annullert, og eventuelt selges til andre.

Bestilling, avbestilling og refusjon
2 000 kr innbetales ved påmelding som depositum til kontonummer 1503.74.87616. Påmeldingen registreres etter mottatt innbetaling. Resten skal være innbetalt senest 30. juni 2019.
Si hvem du vil dele rom med og om det er noen allergier eller spesielle sykdommer.
Videre ber vi om fullstendig adresse, telefonnummer og epostadresse.
Du ma ha en fullgod syke- og ulykkesforsikring som skal dekke både avbestilling og hjemtransport.
For fjellturene må du være i god fysisk form og kunne gå 5-6 timer på over 2 000 meters høyde.
Kontakt oss gjerne for krav til fysisk form og spesielle helsespørsmål.
Bestillinger og reservasjoner er gjort nesten ett år i forkant. Vi tar derfor forbehold om endring i priser pga. endrede valutaforhold.

Turene har et minimum antall deltagere for å bli gjennomført.

Ved for lite påmelding refunderes hele det innbetalte beløpet.

Avbestilling:

Avbestillingsdato regnes som den dato avbestillingen kommer oss i hende.

Ved avbestilling før 31. mai refunderes hele depositumet
Ved avbestilling av reisen mellom 31. mai og 30. juni tapes depositum
Ved avbestilling mellom 1. juli og 30. uli tapes 50% av reisens totalsum

Ved avbestilling etter 1. august tapes 100 prosent av reisens totalsum. Hvis noen andre kan steppe inn, er det helt i orden.

Personvernerklæring 

Provencetur er merkenavnet til  selskapet Provencehus AS. 

Provencehus AS  ved daglig leder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på www.provencetur.com . Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egen server som driftes av Provencehus AS. Det er kun Provencehus AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. 

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan Provencehus AS behandler personopplysninger. Vi registrerer navn, postadresse, email, mobil og fødselsdato.  Dersom du er registrert i et av systemene til Provencehus AS har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til post@provencetur.com.

Påmelding til turer

Når du melder deg på en tur blir du bedt om å registrere personlige opplysninger. Disse opplysningene kan deles med våre samarbeidspartnere der dette er nødvendig for å kunne gjennomføre turen, for eksempel overnattingssteder.