Personvern


Turene har et minimum antall deltagere for å bli gjennomført.


Personvernerklæring 

Provencetur er merkenavnet til  selskapet Provencehus AS. 

Provencehus AS  ved daglig leder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på www.provencetur.com . Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egen server som driftes av Provencehus AS. Det er kun Provencehus AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. 

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan Provencehus AS behandler personopplysninger. Vi registrerer navn, postadresse, email, mobil og fødselsdato.  Dersom du er registrert i et av systemene til Provencehus AS har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til post@provencetur.com.

Påmelding til turer

Når du melder deg på en tur blir du bedt om å registrere personlige opplysninger. Disse opplysningene kan deles med våre samarbeidspartnere der dette er nødvendig for å kunne gjennomføre turen, for eksempel overnattingssteder. 

Reiseforsikring

På alle våre turer anbefaler vien fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport.

I våre påmeldingsskjemaer kan du bli  bedt om å oppgi forsikringsselskapet ditt. Husk også å medbringe bevis på reiseforsikringen på selve reisen.

NOEN GENERELLE TING DU BØR VÆRE OPPMERKSOM PÅ:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for
  hva forsikringen dekker. Vær særlig
  oppmerksom på dette - og sjekk det nøye med ditt forsikringsselskap.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen
  går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og syke-
  forsikring.

VI ANBEFALER AT DU SJEKKER AT DIN FORSIKRING DEKKER FØLGENDE:

 • Avbestillingsforsikring - dette er ofte en egen forsikring som må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det, bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet.
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tapt ferieformål - (Du kan for eksempel reise til Afrika hvis du brekker armen før avreise, men det vil kanskje ikke la seg gjøre å bestige Kilimanjaro og sove i telt. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av formålet med ferien.)

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker hjelp og har spørsmål vdr forsikring

Allminnelige vilkår for pakkereiser