Ledelse og arbeidsmiljø 

Med Eli Rongved

Skreddersydde kurs for ledere, verneombud og HR-ansvarlige


Våre kurs i ledelse og arbeidsmiljø tar utgangspunkt i Arbeidsmiljøloven, og inneholder et praksisnært og relevant program. Blant temaene er: saksbehandling av konflikter og klager/varsler, håndtering av vanskelige saker, sykefraværsoppfølging, samt håndtering av problemer i det psykososiale arbeidsmiljøet. Du lærer også å utvikle det organisatoriske arbeidsmiljøet, slik at du kan skape gode kulturer på din arbeidsplass.


Målet med våre kurs er å gi deg som er leder nyttige verktøy til din jobbhverdag. Kursene arrangeres i inspirerende omgivelser i vakre Provence, og det legges vekt på dybdelæring, refleksjon og faglig aktuelle samtaler og diskusjoner.

Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgivere å gjennomgå opplæring i HMS. Loven oppdateres stadig, og du som er leder har ansvar for å holde deg faglig oppdatert, slik at du kan ta de riktige beslutningene.
 Program:

  • Konfliktforebygging og konflikthåndtering i arbeidslivet
  • Teambygging i arbeidslivet
  • HMS opplæring for ledere og nøkkelpersonell
  • Når spenning ikke er spennende lenger: Praktisk opplæring i stresshåndtering
Kursholder: Eli Rongved

Dato:  Etter avtale

Kontakt Eli Rongved for bestilling eller informasjon: eli@rongved.com / 913 89 475.

Antall deltagere: Fra 8

Antall dager: Etter avtale
Pris og sted: Etter avtale

Påmelding: eli@rongved.com

Rammeprogram: Avhengig av valgt destinasjon legger til opp til et spennende program etter kurset.

Om kursholderen:
Kursholder Eli Rongved er spesialist i psykomotorisk fysioterapi, universitetslektor i HMS-fag ved Nord Universitet, og mangeårig HMS-rådgiver. Hun har lang erfaring med rådgiving innen HMS, ledelse og bedriftsutvikling, for både offentlige og private oppdragsgivere. Rongved har også lang erfaring med ledelse av prosesser og organisasjonsutvikling, samt med konflikthåndtering og faktaundersøkelser.
Kurs i vakre Provence
Kurs i vakre Provence

Kursleder: Eli Rongved

Spesialist i Psykomotorisk Fysioterapi, Universitetslektor i HMS-fag og HMS rådgiver.

En lang rekke undervisningsoppdrag innen HMS, ledelse og bedriftsutvikling for offentlige og private oppdragsgivere i regionen og landet forøvrig. Ledelse av prosesser og organisasjonsutvikling. Konflikthåndtering og faktaundersøkelser i bedrifter og organisasjoner.