Nyhet! Aktiv påsketur til den franske Rivieraen 
Lette fotturer langs middelhavet med norske guider 

Vi har et nytt, unikt tilbud til deg som ønsker å oppleve naturen og kulturen ved Rivieraen i påsken. Fire netter med mulighet for forlengelse av oppholdet.

Dato: 16.april - 20.april 2019

  • Flotte lette fjellturer  med utsikt mot Middelhavet
  • Gastronomiske opplevelser 
  • Vandring på kyststien
  • Turen starter og slutter i Nice

Turen passer for: deg som liker å forbinde aktiviteter med god mat og drikke. Du bør kunne vandre tre-fire timer i lett terreng med moderate stigninger på rundt 500 meter. Mange av våre gjester legger inn noen ekstra dager i Nice eller lenger inn i landet. Spør oss om hoteller eller forslag.

Pris : 7 900 

Flyplass: Nice

Minimum seks deltagere, maks 8 deltagere

Prisen inkluderer:

Fire netter på dobbeltrom på et godt hotell med egen strand i St. Aygulf, direkte ved Middelhavet

Frokost, nistepakke på turen, middag om kvelden med vin

Felles transport til og fra flyplassen i Nice

Guidete turer i åsene mellom Cannes og St. Tropez eller langs Middelhavet

Mulig besøk på vinslott


Prisen inkluderer ikke:

Reise fra og til Norge

Personlige utgifter

Utstyr: Turklær og lette fjellsko.

Om hotellet: Hotellet har behagelige nyrenoverte rom, gratis WiFi, privat strand, kaffe&te på rommet, massasje etter avtale, tilpasset rullestolbrukere, terrasse med utsikt mot havet. 

Mulighet for å oppgradere rommet med egen balkong og utsikt mot havet for 20€ i tillegg per natt. Gi beskjed ved påmeldingen om det er ønskelig.

Påmeldingsfrist: senest 1.mars

Bestill her

Spektakulære turmål og matopplevelser

Våren er en flott årstid ved den ellers travle Rivieraen. Luften er klar og stiene langs Middelhavet inviterer til lette vandringer. Temperaturen er god for turvante nordmenn, og vi får oppleve en ellers ukjent side av denne fantastiske kysten. Været kan være variabelt på denne tiden på året. Vi har en rekke alternativer hvis det skulle komme en gråværsdag. Hva med en båttur til St.Tropez eller en utflukt til Cannes? Et provencalsk marked i en historisk middelalderby? 

Om turen: Vi møtes i Nice tirsdag 16.april 2019 og bor fire netter på et hotell direkte ved Middelhavet i St.Aygulf.  Der spiser vi frokost og middag. Lunsjen tar vi som det passer, f.eks som matpakke på en fjelltur. Er det stemning i gruppen for det, så kan vi reservere et lunsjbord på en stjernerestaurant, mot tillegg i prisen til selvkost.

Onsdag, torsdag og fredag legger vi ut på tur. Vi rusler i rolig tempo på gode stier til spektakulære utsiktspunkt over Middelhavet, Esterel-massivet eller Cannes-bukta. Kanskje utforsker vi den eldgamle stien langs Middelhavet.

Som på alle våre turer er opplevelsene like viktige som målet. Dag til dag-programmet legges opp i samråd med deltagerne kvelden før. På turene blir det god anledning til å stoppe opp litt, ta bilder og nyte den friske luften. Gode vinslott ønsker oss velkommen til å smake og lære mer om provencalsk vin. Vi er mye ute i frisk luft; før vi møtes til middag er det mulighet å avtale en time med massasje eller ta seg et glass i en strandbar like ved. Temperaturen i havet bør ikke skremme en nordboer fra å ta et forfriskende bad på hotellets egen strand.

Det er rom for egne utflukter uten turleder til f.eks. Cannes, St.Tropez osv. dersom man ikke ønsker å være med gruppa.

Se på flere bilder fra den franske riviera