Våre destinasjoner

Helt spesielle steder for helt spesielle kurs og event

LIMONE PIEMONTE ITALIA

Kun tre timer fra Nice eller Torino i de italienske Alpi Maritime. Vi bor på et komfortabelt hotell med kort vei til fantastiske skiløyper. Sommer og vinter. En sjarmerende liten landsby langs den gamle handelsveien fra Middelhavet til Milano. Gastronomien må oppleves. 

Vår favoritt om vinteren.


CASTERINO PROVENCE

FRANKRIKE

Vårt populære høyfjellshotell for sommer og høst. To timer fra Nice. Nært Italia, gastronomisk kjøkken og spa-avdeling. Personlig service og gode muligheter for kortere eller lengre turer i Mercantour Nasjonalpark.

Best når snøen i fjellet har smeltet.

LES ARCS 

COTE D´ AZUR

FRANKRIKE

En time fra Nice, kort vei til Middelhavet i historiske omgivelser. Utsikt over byen og landskapet fra det historiske hotellet fra 11-hundretallet. Godt kjøkken. 

Gode togforbindelser med lyntoget til Paris på under fem timer. Hvorfor ikke starte og avslutte turen i Paris?

Flere Michelin-restauranter i nærheten.

Hele året. Må oppleves.

ORANGE

PROVENCE, FRANKRIKE

En time fra Marseille i den gamle romerbyen Orange. Kurshotell med svømmebasseng og trimrom. Kjente vinmarker som Chateauneuf-du-Pape. Utmerkete restauranter, lette sykkelturer og piknik ved Rhone-elva.  Vi synes det er finest om våren, sensommeren og høsten.

SAINT AYGULF

COTE D´ AZUR
FRANKRIKE

Den skjulte perlen ved den franske Riviera. En time fra Nice, nabobyen til mer kjente Frejus og St. Raphael. Vårt hotell ligger direkte ved en privat strand, rom med balkong og panoramautsikt, gastronomisk kjøkken og alle mulige tilbud til sjøs og på land. Vi kan vandre på kyststien rett ved havet, sykle gjennom vinmarkene eller gå enkle fjellturer i Esterel, mellom St. Aygulf og Cannes

MüNCHEN OG BAYERN

TYSKLAND

Vi bor på et komfortabelt familiehotell med svømmebasseng i Mittenwald, ikke langt fra mer kjente Garmisch-Partenkirchen, helt sør i Bayern og kun et steinkast fra grensen til Østerrike.

Det bayriske kjøkken har flest Michelin-stjerner i Tyskland!

Mittenwald har ca. 10 selvstendige fiolinbyggermestre og er et av Tyskland sentra for fiolinbygging.

Kun en drøy time med tog fra München.

Et paradis for sykkel- og fjellturer. 

Oppholdet kan forlenges i Tysklands mest sjarmerende storby München.

Thomas kommer selv fra Bayern og gleder seg til å vise dere rundt.

Mittenwald
Mittenwald
Hoppbakken i Garmisch
Hoppbakken i Garmisch